Agenda

In te huren voor seminars en evenementen!

Lezingen:

Wat is er toch met mijn kind?
De psychische ontwikkeling van de eerste 6 jaar van het kind?
Wat kom je daar als ouder of begeleider daar zoal in tegen?
Hoe herken je aan het gedrag van je kind welk proces er onbewust in ontwikkeling is?

Hoe herken je de levenswens van je kind (8-13 jaar) en help je zijn potentie te ontwikkelen?
Vanaf het achtste jaar komen langzaamaan de eigen interesses bij je kind naar boven.
Waar vraagt het specifiek naar?
Waar richt het zich op?
Hoe kun je je kind helpen bij zijn zoektocht?

40+ … hoe hou ik alle ballen in de lucht?
Zo rond de 40 kan het gebeuren dat je je voortdurend in een spagaat voelt. Van alle kanten wordt er aan je getrokken en je hebt het gevoel niet aan jezelf toe te komen.
Waar kun je op letten en structureel aan werken?

40+ … en is dit het dan? Wat is er aan de hand?
Zo rond de 40 lijkt het net of je wereld op zijn kop komt te staan. Niets gaat meer vanzelf, je gaat je steeds meer afvragen of dit het nu is waar je al die jaren mee bezig bent geweest … en moet je er wel mee doorgaan? Vooral wel doen! Maar … anders!

Verstaan jullie elkaar?
Relaties beginnen vanuit een gemeenschappelijk belang, waarbij na een poosje iedereen zijn eigen lijstjes hanteert wat irritaties kan doen ontstaan.  Ken je elkaars lijstje? Herken je elkaars lijstje? Is het wel echt jouw lijstje? Weet je de achtergrond ervan? Hoe geven jullie uitdrukking aan je lijstje … en praten jullie er met elkaar over? Wat gebeurt er als je geïrriteerd raakt? Herken je elkaars wensgedrag en verwachtingspatronen?

De psychische overgang tussen 40-50 … en hoe je komt tot een verdiepende balans in jezelf.
Je zou haast denken dat je het met de fysieke overgang wel hebt gehad … zo indringend als dat in je leven (kan) ingrijpen … maar niets is minder waar.
Onder de oppervlakte is de psychische overgang aan het werk … en die nodigt je uit tot balans!

Training en workshops:

Mindful omgaan met de 10 geboden van Zelfliefde
Aan de hand van de 10 geboden van Zelfliefde lopen we allerlei aspecten van het leven door en wat die met je doen, hoe je ze ervaart … en hoe bewustzijn beweging kan brengen in de beleving en hantering ervan. Een indringende, maar ook opfrissende en dankbare 2-daagse!

40+ … hoe hou ik alle ballen in de lucht?
Een 2-daagse workshop waar we alle ballen die je in de lucht aan het houden bent nader beschouwen, ze doorlichten en werken aan een gedegen plan van aanpak om ermee om te gaan.

Verstaan jullie elkaar?
Een 1-daagse workshop waarbij we ingaan op hoe relaties beginnen vanuit een gemeenschappelijk belang en waarbij na een poosje iedereen zijn eigen lijstjes hanteert. Als je er niet of weinig aandacht aan besteedt kunnen lijstjes op den duur irritaties doen ontstaan.  Ken je elkaars lijstje? Herken je elkaars lijstje? Is het wel echt jouw lijstje? Weet je de achtergrond ervan en het ontstaan ervan? Hoe geven jullie uitdrukking aan je lijstje … en praten jullie er met elkaar over? Wat gebeurt er als je geïrriteerd raakt? Herken je elkaars wensgedrag en verwachtingspatronen?

Lijd jij of leid jij?
Een diepgaande 3-daagse training, waarin gewerkt wordt aan je zelfbeeld, het opschonen van blokkerende overtuigingen en energie in je systeem, je zelfvertrouwen en geoefend wordt met nieuwe mogelijkheden. Je krijgt het inzicht en de handvatten om je eigen leiderschap op te pakken.

Geen salestraining maar een zielstraining
Hoe houd je je persoonlijke en zakelijke belangen gescheiden? Een 1-daagse workshop die interessant is voor zzp-ers en teamleiders. Weet je wat je eigen persoonlijke belangen zijn? En heb je je zakelijke belangen helder? Weet je ze te onderscheiden in jezelf en daarmee je gedrag te sturen? Weet je ze te hanteren in je zakelijke omgeving? Aan het eind van de dag heb je helder zicht op hoe je daar zelf mee omgaat en hoe je er zelf anders in kunt handelen.