Stemvorkenhealing

stemvorkenStemvorkenhealing

Stemvorkenhealing of ook wel fonoforese is een krachtig, eenvoudig en effectief middel om in te zetten om de harmonie in onszelf of onze cliënt te herstellen. De methodiek is ontwikkeld door Ronne van der Hulk van Magna-Mater
Alles is trilling en harmonische trillingen helpen harmonie te herstellen wanneer ergens de balans verstoord is. De tonen van de planeten en andere kosmische stemvorken vertegenwoordigen de universele harmonie, samenhang tussen groot en klein, boven en onder.
Net als een muziekinstrument dat regelmatig gestemd moet worden, kan ook ons systeem door allerlei (fysieke) invloeden en gemoedstoestanden uit balans – niet meer zuiver afgestemd – raken. Dit heeft vaak gevolgen voor onze gezondheid en ons welbevinden.Een van de meest subtiele, precieze manieren om een ‘inwendige massage’ geven is via fonoforese: helende stemvorken.

Of het nu gaat om hoofdpijn, blessures, menstruatieklachten of een laag zelfbeeld, om energetische blokkades of hooggevoeligheid, er zijn altijd mogelijkheden om de harmonie te herstellen: de verschillende helende frequenties resoneren met verschillende lichaamsdelen en organen. Wanneer je systeem deze herkent zal het zich aan deze trillingen aanpassen (dit heet entrainment) waardoor het weer in balans komt en de energie gaat stromen.