Tarieven

Tarieven particuliere trajecten

Ik bied begeleiding in verschillende pakketten aan.

Soms is een kort begeleidingstraject van maximaal 6 sessies al voldoende om zelf je leven weer volledig ter hand te nemen en te dragen.

En soms is al direct duidelijk dat er meer tijd nodig zal zijn om zorgvuldig de processen die zich vanuit het onbewuste aandienen de tijd  en ruimte te geven om helder te krijgen, op te lossen en te transformeren.

Daarnaast is goed begrijpelijk dat de relatietherapie, ADHD-begeleiding en de Stress- en Burnout Coaching meer begeleidingstijd vragen. Indien gewenst zijn daar afzonderlijke afspraken over de tarieven te maken.

Mijn begeleidingstrajecten kenmerken zich door diepgang, helderheid en tot de essentie komen. In een betrokken samenwerking. Het levert altijd een duidelijk en herkenbaar succes en pragmatisch resultaat op!

De gehanteerde tarieven voor persoonlijke trajecten zijn:

  • Kennismakingsgesprek van 30 minuten is gratis
  • 6 consulten (minimaal1½ uur)  € 850,00
  • 10 consulten (minimaal 1½ uur)  € 1400,00
  • Consulten per uur:  € 100,00
  • Consulten relatietherapie (per 75 minuten) €125,00

Voor mensen met een bijstandsuitkering of een modaal inkomen hanteer ik  aangepaste tarieven. Neem contact met mij op om daarover af te stemmen.

Er is tevens mogelijkheid tot skype-, telefoon- of emailcoaching. Vooral voor klanten die verder weg wonen is dit een ideale dienstverlening. Een goed mogelijkheid is om deze vormen te combineren met het persoonlijk begeleidingstraject. Er zijn dan minder direct persoonlijke contacten nodig.

Consulten zijn uitsluitend op afspraak en worden contant of per factuur verrekend.
Consulten binnen de 24 uur afgezegd of niet nagekomen worden volledig gefactureerd.

De meeste ziektekostenverzekeringen vergoeden mijn sessies via de aanvullende verzekering.
Hier http://www.de-nfg.nl/vergoedingen.html kun je dat nazien.

Voor zakelijke trajecten is per specifieke situatie een offerte op maat te creëren. Afhankelijk van de omstandigheden bied ik hier executive coaching, teambegeleiding, individuele begeleiding, stress- en burn-out coaching aan, eventueel als totaalpakket gebundeld.